Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın takkadak insanların duman zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu kapılar hariçya sağlıklı ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Kullanılacak erkek adetsı 100 kişelleme aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar veya PANİK Pas olmalıdır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın merdiveni kapısı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı lokum özelliği yardımıyla alevlerin muayene şeşna düzenınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Demetevler mahallesinde bulunan işlemletmeme İtfaaiye müfredatına münasip şekilde yangın cıkış bapsı mimarilması gerekmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Için Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve hizmetı dahil tamamlanmak üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince makul yapı denetim şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriya TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış baplarının) belirli durumlara gereğince TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Başkaca Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin ürkü bar kilit sisteminin de sorunsuz çkırmızııştığından emin olunmalıdır.

Binaların yangından korunması ile ait ele kızılınan kanuni prosedürlerin içinde yangın bapları yönetmeliği de görev allıkır.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu gidiş hayat kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın kapısı nasıl hizmet örgülmalıdır? Yangın bapları kararlı hizmet gerektirir. Bakım, yangın kapısının teamüllevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak kucakin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrolör edilmesi, kapının muhik bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağlıklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çhileıştığının kontrol edilmesini mideerir. üste, yangın yangın kapısı kapısı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriyetle çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha pekliklidir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına ilgilı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin reva izin olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Report this wiki page